Madurodam - Keukenhof - Hop on Hop off bus

Nieuw Madurodam - Keukenhof - Hop on Hop off bus

Ervaar Hollandse miniaturen, doe-dingen en attracties, de Keukenhof en ontdek Den Haag met de Hop on Hop off-bus (sightseeing).

Bezoek het hele land op een dag! Ontdek de hoogtepunten en het erfgoed van Nederland in Madurodam, wereldberoemd om zijn themapark Holland en het miniatuurdorp 'model', Nederland.

Het park is mooi en bestaat uit 338 miniaturen en de bloemen bloeien er van april tot oktober. Bezoek Little Amsterdam, bekijk het Parlementsgebouw in Den Haag of kijk hoe een echte Nederlandse kaasmarkt eruit ziet. Alles is gebouwd op een schaal van 1:25 inclusief miniatuurtreinen, boten en auto's die zich verplaatsen.

En als u meer wilt weten over de rijke geschiedenis van Nederland, bezoek dan onze overdekte attracties. Opmerkelijke verhalen zoals het vermogen van de Nederlander om water in het land te transformeren. Ervaar de wateren die Nederland bedreigen in de Waterwolf en help de stoommachine om Holland droog te houden. En wist je dat New York Nederlands was? Kom en ontdek het in Madurodam!

Beleef de volledige Holland-ervaring allemaal op één plek en heel veel mooie fotomomenten.

Informatie wordt geleverd in 11 talen. We kijken ernaar uit om je snel weer te zien in Madurodam!

Wil je een bezoek aan de Keukenhof combineren met Madurodam en een sightseeing tour langs andere bezienswaardigheden van Den Haag? Kies dan voor een combiticket.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha
  • Bekeken: 62
  • Model: mahoho2019
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 72,00
  • Excl. BTW: € 67,92

Beschikbare opties:

Aantal Combiticket Prijs
Volwassenen € 72,00
Kinderen 4 t/m 17 jaar € 47,00
Kinderen 0 t/m 3 jaar € 0,00
Aantal Combiticket ( U heeft al een keukenhof ticket ) Prijs
Volwassenen € 55,00
Kinderen 4 t/m 17 jaar € 39,00
Kinderen 0 t/m 3 jaar € 0,00